Tell a Friend

Deel jullie ervaringen

Ben je aan de slag gegaan met het verdiepen van jullie relatie? Mail ons dan jullie ervaringen met ons programma. Hoe hebben jullie het aangepakt? Wat werkte goed en wat minder? Welke invloed had dit op het contact met je partner?

Als je erin toestemt dat wij jullie ervaringen (anoniem) publiceren kun je - geheel vrijblijvend - advies krijgen van de auteurs.

Mail ons jullie ervaringen ...

Lees wat anderen schreven over hun ervaringen met het programma Verdiep je relatie ...

 

Ontvang een relatiequote
in je mailbox

Maandelijks mailen wij een korte uitspraak naar vrienden van deze site.
Klik hier om je mailadres toe te voegen aan onze verzendlijst.

 

Columns

Als het even tegenzit, loop je daar meestal niet mee te koop. Buiten je directe vriendenkring vermoedt meestal niemand wat er zich binnenskamers afspeelt. Via onze cliënten krijgen wij een inkijkje in de meest uiteenlopende gezinssituaties. Vaak komen de onderliggende vragen overeen. Mocht je denken dat je de enige bent bij wie niet alles gladjes verloopt, lees dan onze columns. Hierin beschrijven we kort en bondig waar koppels zoal tegenaan lopen.

Column: Crisis als kans
Column: Dagenlang zwijgen
Column: Flitsscheiding

 

Maatschap
De Meyboom

Auteurs/therapeuten Angèle Nederlof en Sjaak Vane begeleiden sinds 1988 groepen en individuen vanuit een interactieve benadering.
Lees verder over de auteurs van Verdiep je relatie...

De Meyboom is de naam van de scholings- en therapiepraktijk van de gelijknamige maatschap. Zij is opgericht door psychotherapeut Angèle Nederlof. Zij heeft sinds 1988 een praktijk voor Gestalt- en Relatietherapie en Supervisie. Na een HBO-opleiding sociaal-agogisch werk, volgde zij een vijfjarige professionele Gestalt-opleiding. Zij volgde bijscholingen o.a. bij Jürg Willi (relatietherapie) en het Walter Kempler-instituut (gezinstherapie). Zij laat zich tevens inspireren door de Jungiaanse analytische therapie en 'embodied imagination' (Robert Bosnak).

Angèle is geregistreerd lid van de NVAGT (Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie) en full member van de EAGT (European Association for Gestalt Therapy). Zij is auteur van het boek: Gestalttherapie in beeld, waarin aan de hand van praktijkvoorbeelden de werkwijze van Gestalttherapie wordt toegelicht.

De Meyboom-relatietherapeut en docent Sjaak Vane volgde een opleiding voor Gestalt- en lichaamsgerichte therapie. Hij heeft ruim vijftien jaar ervaring als coach en docent drama/communicatie in het Hoger Sociaal-agogisch Onderwijs. Hij is tevens auteur van diverse educatieve boeken over drama en communicatie en schreef jeugdliteratuur. Hij is een ervaren spreker en voltooit in 2011 de masterstudie filosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een scriptie over postmoderne opvattingen van liefdesrelaties.

Angèle en Sjaak wonen sinds 1984 samen en hebben twee kinderen. Verdiep je relatie is het tweede boek dat zij als co-auteurs publiceerden. In 2009 verscheen 'Metaforen aan het woord, betekenisvolle beelden binnen de therapeutische praktijk' (uitgeverij Acco).