Tell a Friend

Deel jullie ervaringen

Ben je aan de slag gegaan met het verdiepen van jullie relatie? Mail ons dan jullie ervaringen met ons programma. Hoe hebben jullie het aangepakt? Wat werkte goed en wat minder? Welke invloed had dit op het contact met je partner?

Als je erin toestemt dat wij jullie ervaringen (anoniem) publiceren kun je - geheel vrijblijvend - advies krijgen van de auteurs.

Mail ons jullie ervaringen ...

Lees wat anderen schreven over hun ervaringen met het programma Verdiep je relatie ...

Volg ons weblog

Op Valentijnsdag 2011 zijn we een weblog gestart met anekdotes, tips, actuele ontwikkelingen en beschouwingen over relaties. Bezoek ons Weblog Verdiep je relatie.

 

Ontvang een relatiequote
in je mailbox

Maandelijks mailen wij een korte uitspraak naar vrienden van deze site.
Klik hier om je mailadres toe te voegen aan onze verzendlijst.

 

Columns

Als het even tegenzit, loop je daar meestal niet mee te koop. Buiten je directe vriendenkring vermoedt meestal niemand wat er zich binnenskamers afspeelt. Via onze cliënten krijgen wij een inkijkje in de meest uiteenlopende gezinssituaties. Vaak komen de onderliggende vragen overeen. Mocht je denken dat je de enige bent bij wie niet alles gladjes verloopt, lees dan onze columns. Hierin beschrijven we kort en bondig waar koppels zoal tegenaan lopen.

Column: Crisis als kans
Column: Dagenlang zwijgen
Column: Flitsscheiding

 

Maatschap
De Meyboom

Auteurs/therapeuten Angèle Nederlof en Sjaak Vane begeleiden sinds 1988 groepen en individuen vanuit een interactieve benadering.
Lees verder over de auteurs van Verdiep je relatie...

Contactgegevens

Maatschap De Meyboom is gevestigd te Vlissingen.
Hier is tevens onze therapieruimte.
Wij verzorgen workshops en cursussen op locatie.

Ons telefoonnummer is: 0118-467542.

Bel dit nummer alstublieft niet buiten kantoortijden.
Soms kunnen wij u niet te woord staan, bijvoorbeeld omdat wij op dat moment aan het werk zijn. Spreek dan ons antwoordapparaat in. Of stuur een mail.

Ons mailadres is : info@demeyboom.nl